• Ricoh Arena kiest voor

  XtraGrass

  XtraGrass is een systeem waarbij een natuurlijke grasmat wordt verstevigd met kunstgras vezels. Een perfecte combinatie tussen de bespeelbaarheid van natuurgras en de slijtvastheid van kunstgras.

  Meer over XtraGrass Neem contact op
 • The choice of champions

  GreenFields TX

  De Rabobank Hockey World Cup 2014 in Den Haag is gespeeld op het innovatieve kunstgras systeem GreenFields TX.

  Meer over GreenFields TX Spelers over GreenFields TX
 • GreenFields MX voor

  Borås Arena

  In het Zweedse stadion Borås Arena is gekozen voor het unieke GreenFields MX. In dit stadion wordt gespeeld door IF Elfsborg en Norrby IF

  Meer over GreenFields MX Neem contact op
 • game changing innovations

  GreenFields MX

  De lang verwachte nieuwe generatie kunstgras is eindelijk realiteit. Met als belangrijkste speerpunt een nieuwe, hoogwaardige manier van weven, die het gras een ongeëvenaarde spelbeleving geeft.

  Meer over GreenFields MX Neem contact op
 • XtraGrass velden

  Gelredome Vitesse en trainingsaccommodatie

  Vitesse laat in de zomerstop een nieuw speelveld aanleggen in GelreDome en nieuwe trainingsvelden op de trainingsaccommodatie op Papendal in Arnhem. Hierbij is gekozen om op beide locaties het revolutionaire hybride natuurgrasveld XtraGrass™ aan te leggen.

  Meer informatie Neem contact op
 • best of both worlds

  XtraGrass

  XtraGrass is een systeem waarbij een natuurlijke grasmat wordt verstevigd met kunstgras vezels. Een perfecte combinatie tussen de bespeelbaarheid van natuurgras en de slijtvastheid van kunstgras.

  Meer informatie over XtraGrass Neem contact op

GREENFIELDS – KUNSTGRAS VOOR SPORT

GreenFields® is een gespecialiseerd bedrijf met jarenlange ervaring in het produceren, bouwen, installeren en ontwikkelen van innovatieve kunstgras systemen. Met behulp van een uniek en compleet eigen laboratorium en sterke partnerschappen kan GreenFields een totaalaanbod aan kunstgras systemen leveren. Voor elke denkbare sport. Dat maakt GreenFields tot een uitzonderlijk innovatieve en kwalitatief sterke speler in de kunstgras industrie. Het specialistenteam van GreenFields zet zich in voor

kosten efficiënte en hoogwaardige producten, terwijl de focus gericht blijft op onderzoek en ontwikkeling van nieuwe innovatieve ondergrondsoorten voor de internationale sportwereld. Door middel van onze interne testfaciliteit streven wij ernaar producten te ontwikkelen die voldoen aan de strenge eisen van sportbonden wereldwijd.  Uiteraard zijn veiligheidsnormen daarbij prioriteit nummer één, maar wij streven tegelijkertijd naar uitmuntende prestaties op lange termijn.

DE SYSTEMEN DIE WE VOEREN

unieke systeemoplossingen

Onze kunstgras systemen worden ontwikkeld na intensief onderzoek van de componenten die een belangrijk deel uitmaken van het eindproduct, gevolgd door herhaalde testen in ons interne testlab, streven wij ernaar om op  producten te ontwikkelen die ook op de lange termijn de optimale speelervaring kan bieden net als een perfect natuurgras veld.

 

Systeem oplossingen

Als het tijd is om uw sportveld te bouwen kan GreenFields het gehele project voor u uit handen nemen. We kunnen u adviseren op basis van onze ervaringen wereldwijd. Kunnen het ontwerp voor u maken, het complete project managen en zorgen dat het werk wordt gedaan volgens het vastgestelde plan.

Meer info
Ontwerp

Ontwerp

Het ontwerpen van uw veld is een service die wij bieden voor de ontwikkeling en de bouw van uw project.

Installatie

Installatie

De totale kwaliteit van een kunstgras installatie wordt bepaald door de combinatie van alle onderdelen.

Onderhoud

Onderhoud

Zelfs beste kunstgras systeem vereist regelmatig en schematisch onderhoud om het veld in top conditie te houden.

GreenFields TX

The choice of champions

Hockey is een complete sport, die veel eist van zijn sporters. Zoals snelheid, behendigheid en kracht. En het is deze mix die zeer hoge eisen stelt aan het veld waarop wordt gespeeld op – het kunstgras. GreenFields TX werd exclusief ontwikkeld met het oog op het spelen van het moderne, snelle hockey op het hoogste niveau.

Wereld Kampioenschap Hockey

Gespeeld op GreenFields TX

Het GreenFields TX System biedt optimale balrol in alle richtingen. Rebound demping betekent dat de bal laag blijft en maakt een perfecte balcontrole mogelijk. De sterke maar flexibele vezel maakt het mogelijk om de hockeystick perfect onder de bal kan voor een een hoge push.

 Installaties die voldoen aan de allerhoogste eisen

Kunstgras VoetbalAls een van de eerste is GreenFields bekroond met de FIFA Preferred Producer status in erkenning van onze voortdurende inspanningen om het spel en de voetballers de beste speel omstandigheden te bieden wereldwijd.

World RugbyVoor onze bewezen kwaliteit en wereld wijde reputatie in productie, installatie en onderhouden van sportvelden is GreenFields bekroond met de Preferred Turf Producer-status door World Rugby, voorheen genaamd International Rugby Board (IRB).

Kunstgras HockeyGreenFields is ook FIH (Internationale Hockey Federatie) voorkeurs leverancier van kunstgras. Een FIH goedgekeurd hockeyveld biedt een professionele kwaliteit speeloppervlak geschikt voor competitiewedstrijden