TenCate Grass verwerft CSC Sport

Nijverdal, Nederland, Dinsdag 14 februari 2017

TenCate Grass, ontwikkelaar, producent en wereldwijd leverancier van innovatieve kunstgrassystemen, maakt vandaag de overname bekend van jarenlang strategisch partner Ceelen Sport Constructies BV (CSC Sport). Dit Nederlandse aannemers-bedrijf is gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van kunstgrassportvelden.

Lees verder

Reactie op Zembla-uitzending van woensdag 5 oktober 2016

Nijverdal, 7 oktober 2016 – In de uitzending van Zembla van woensdag 5 oktober 2016 zijn vraagtekens gezet bij het onderzoek dat mede door het RIVM is uitgevoerd naar de veiligheid van rubber instrooimateriaal op basis van gemalen autobanden als instrooimateriaal in kunstgrasvoetbalvelden.

Lees verder

Berichtgeving over blessures bij PEC Zwolle

Nijverdal, donderdag 8 september 2016 – Afgelopen weken is er in de media berichtgeving geweest over blessures bij spelers die op de grasmat van PEC Zwolle hebben gespeeld. De media schreef dat er een verband zou liggen tussen het veld en de blessures. De grasmat van PEC Zwolle is een GreenFields MX mat die 4 jaar geleden geïnstalleerd is. Een vergelijkbare grasmat met dezelfde leeftijd als de grasmatten in de stadions van Heracles Almelo en FC Volendam. Deze clubs ervaren geen problemen met de grasmat en uit onafhankelijk onderzoek eerder dit jaar blijkt dat de mat nog steeds voldoet aan de FIFA norm.

Lees verder
XtraGrass_Gelredome stadion Arnhem

Voormalig hoofdtrainer Vitesse enthousiast over XtraGrass™-veld

Arnhem, dinsdag 21 juni 2016 – Voormalig hoofdtrainer van Vitesse Rob Maas vertelt in een interview in het Magazine Coaches Betaald Voetbal over zijn ervaringen met XtraGrass™. In de zomer van 2015 werd in het Gelredome stadion en op het trainingscomplex van Vitesse een XtraGrass™ veld aangelegd. Lees hier het volledige artikel:

Lees verder
GreenFields-TenCate_Youngstars on Tour - FC Volendam_2

Succesvol Youngstars on tour krijgt vervolg

Nijverdal, dinsdag 31 mei 2016 – Samen met de Coöperatie Eerste Divisie heeft GreenFields Youngstars on tour georganiseerd waarbij drie verschillende clubs uit de Jupiler League werden bezocht. Tijdens de eerste editie van het event beet Sparta Rotterdam het spits af gevolgd door FC Eindhoven. FC Volendam mocht de youngstars on tour reeks afsluiten. Tijdens deze Youngstars on tour werd een 2,5 uur durende clinic verzorgd door Arno Splinter en zijn team.

Lees verder
GreenFields-TenCate_MX Trimension - Almere City FC

GreenFields kunstgrassysteem opnieuw gekozen door Almere City F.C.

Almere, dinsdag 17 mei 2016 – GreenFields, innovatief marktleider in kunstgrassystemen, is door betaald voetbalorganisatie Almere City F.C. geselecteerd voor het opnieuw leveren van een hoogwaardig kunstgrasveld. Na ruim vijf jaar profvoetbal te hebben gespeeld op een getuft GreenFields Evolution XQ™ systeem, gaat Almere City F.C. nu ook over op een GreenFields® MX Trimension™ kunstgrassysteem. Dit is een geweven kunstgrasveld dat garant staat voor de beste sporttechnische eigenschappen en performance voor topvoetbal. De uitstekende ervaringen van andere spelers en clubs in het internationale betaald voetbal hebben voor Almere City F.C. de doorslag gegeven.

Lees verder
Alloa Athletic FC, United Kingdom, selects GreenFields MX 3D woven pitch

GreenFields® MX 3D-geweven kunstgrasveld geselecteerd door Alloa Athletic FC

Alloa, Verenigd Koninkrijk, 28 april 2016 – GreenFields UK Ltd, innovatief marktleider in kunstgrassystemen, en Allsports Construction and Maintenance Ltd, gespecialiseerd installateur van sportterreinen, hebben hun strategisch partnerschap verlengd met de aanleg bij Alloa Athletic FC (Alloa, UK) van GreenFields® MX, een Choice of Champions hoogwaardig FIFA-geaccrediteerd 3G- en 3D-geweven kunstgrasveld. Alloa Athletic FC was al uitermate tevreden over een vorig GreenFields-veld en besloot voor haar nieuwe ontwikkeling opnieuw tot een geavanceerd sportproduct van GreenFields.

Lees verder
GreenFields-TenCate_Youngstars on Tour - FC Volendam

GreenFields organiseert met FC Volendam het kids-sportevenement Youngstars On Tour en breidt aantal deelnemersplaatsen uit

Volendam, woensdag 20 april 2016 – GreenFields, innovatief marktleider voor kunstgrassystemen, organiseert op woensdag 25 mei 2016 bij FC Volendam in het Kras Stadion in Volendam het Youngstars On Tour sportevenement. Tijdens dit evenement kunnen kinderen van 6 tot 8 jaar op een speelse en laagdrempelige manier kennis maken met sport en met voetbal in het bijzonder. Gedurende de middag en begin van de avond worden er verschillende voetbal-clinics gehouden en krijgen de kinderen de mogelijkheid om op de foto te gaan met hun voetbalhelden. Vanwege het grote aantal aanmeldingen tot nu toe, heeft de organisatie besloten om het aantal deelnemersplaatsen uit te breiden. Dit betekent dat ouders en verzorgers hun kinderen direct kunnen opgeven voor de gratis sportclinics.

Lees verder
GreenFields-TenCate-Youngstars-on-Tour-Event

GreenFields organiseert met FC Eindhoven het kids-sportevenement Youngstars On Tour

Eindhoven, dinsdag 12 april 2016 – GreenFields, innovatief marktleider voor kunstgrassystemen, organiseert op woensdag 20 april 2016 bij FC Eindhoven in het Jan Louwers Stadion het Youngstars On Tour sportevenement. Tijdens dit evenement kunnen kinderen van 6 tot en met 8 jaar op een speelse en laagdrempelige manier kennismaken met sport en met voetbal op kunstgras in het bijzonder. Gedurende de hele middag worden verschillende voetbal-clinics gehouden en krijgen de kinderen de mogelijkheid om op de foto te gaan met hun voetbalhelden.

Lees verder
Danny van Bakel merkambassadeur GreenFields Vietnam

Topvoetballer Danny van Bakel merkambassadeur GreenFields in Vietnam

Singapore, vrijdag 1 april 2016 – GreenFields, de innovatieve marktleider in kunstgrassystemen, is een samenwerking aangegaan met Danny van Bakel, een profvoetballer van Nederlandse afkomst en tegenwoordig lid van de Vietnamese betaaldvoetbalclub Thanh Hóa FC, als merkambassadeur van GreenFields in Vietnam. GreenFields streeft ernaar op het hoogste sportniveau in Vietnam bewustzijn te creëren omtrent haar innovatieve en kwalitatief hoogwaardige kunstgrasvoetbalsystemen. Als merkambassadeur zal Danny van Bakel de doelstellingen van GreenFields helpen realiseren inzake het verhogen van de kwaliteitsbenchmark van voetbalvelden in Vietnam.

Lees verder
GreenFields-TenCate_In memoriam Johan Cruijff

In Memoriam: Johan Cruijff

Vrijdag 25 maart 2016 – Met onsteltenis hebben wij kennisgenomen van het overlijden van Johan Cruijff. Johan Cruijff hebben wij leren kennen in onze samenwerking met de Cruyff Foundation.

Lees verder
Page 1 of 1012345...10...Last »