Ervaring

GreenFields is een toonaangevende fabrikant in de wereld van kunstgrasvelden met jarenlange ervaring in de ontwikkeling, productie, constructie, installatie en onderhoud van kunstgras systemen. Op het gebied van hoogwaardige productinnovaties en kant-en-klare oplossingen zijn we ongeëvenaard in de kunstgras industrie.

We werken aan producten van hoogstaande kwaliteit en richten ons daarnaast op onderzoek naar en ontwikkeling van nieuwe kunstgras oppervlaktes voor de internationale sportindustrie. Door middel van onze interne testfaciliteit ontwikkelen we producten die voldoen aan de vereisten van sportinstanties overal ter wereld. Uiteraard zijn veiligheidsnormen daarbij prioriteit nummer één, maar wij blijven tegelijkertijd streven naar langdurige topprestaties en bespeelbaarheid.

Innovatie

GreenFields kunstgras sport systemen worden ontwikkeld na intensief onderzoek van de componenten waaruit het eindproduct bestaat. Daarna worden ze uitgebreid getest in onze interne testfaciliteit. We streven naar langdurige gedragskenmerken die overeenkomen met die van natuurlijk gras op het gebied van balstuit, balrol, energie teruggave en demping. Deze innovatieve aanpak om aan de normen van de wereldwijde sportinstanties te voldoen en deze te overtreffen verklaart waarom vooraanstaande sportclubs, faciliteiten en eindgebruikers overal ter wereld kiezen voor onze producten.

Onze geavanceerde opvulsystemen en schokabsorberende lagen verminderen de impact op gewrichten en spieren en brengen geen extra risico op blessures met zich mee.

 Kwaliteit

GreenFields is een FIFA, FIH en World Rugby gecertificeerde producent, als erkenning van onze aanhoudende inspanningen om het spel en de spelers wereldwijd de beste speelomstandigheden te bieden.

De FIFA-normen voor kunstgras systemen zijn ontwikkeld om ervoor te zorgen dat sportvelden internationaal aan een consistente hoge norm voldoen. Door de FIFA goedgekeurde velden moeten regelmatig worden onderhouden en tegelijkertijd het hele jaar beschikbaar zijn voor de ontwikkeling van de vaardigheden van de spelers. Dankzij onderzoek, testen, de ontwikkeling van innovatieve producten, training en strategische partnerschappen kan GreenFields® u velden leveren die voldoen aan deze strenge normen, vanaf de aanvang van het project tot ver in de toekomst.

Onze visie

We zijn ervan overtuigd dat sport mensen kan verenigen en gebruikt kan worden als een instrument voor positieve sociale verandering. De fundamentele doelstelling van GreenFields is om iedereen over de hele wereld in staat stellen om te sporten op kwalitatief, duurzame, milieuvriendelijke en veilige sport-systemen. We begrijpen de impact die sport heeft en als een belangrijke speler binnen de industrie en de wereld van sport, ziet GreenFields het als haar plicht om een balans te vinden tussen maatschappelijk verantwoordelijkheid en onze ontwikkelingen als bedrijf en merk.

Onze missie

Ons doel is om te worden erkend als ‘s werelds beste merk in de wereld van alles-in-een kunstgras systemen. Wij streven ernaar om iedereen die betrokken is bij het ​​spel zoals de spelers, coaches, scheidsrechters en het publiek de allerbeste ervaring te bieden. We willen dit doel bereiken door middel van onze toewijding aan kwaliteit in alle facetten bij de constructie van een sportveld, door de integratie van kwaliteit, het gebruik van milieuvriendelijke componenten en innovatief design, en door onze toewijding aan service die onovertroffen is.

Bewezen kwaliteit

Gecertificeerd door FIFA, FIH en IRB

Als een van de eerste kunstgras producenten is GreenFields bekroond met de FIFA, FIH en World Rugby preferred producer status. Dit is een erkenning van het constante streven van GreenFields om superieure kunstgras sportvelden te leveren aan clubs en organisaties overal ter wereld.

GreenFields FIFA Preferred ProducerAls een van de eerste is GreenFields bekroond met de FIFA Preferred Producer status in erkenning van onze voortdurende inspanningen om het spel en de voetballers de beste spelen omstandigheden wereldwijd te bieden.

WORLD-RUGBY_PREFERRED-TURF-PRODUCERVoor onze bewezen kwaliteit en wereldwijde reputatie in de productie, installatie en het onderhoud van sportvelden is GreenFields bekroond met de Preferred Producer-status door World Rugby.

GreenFields FIH Preferred producerDe FIH (Internationale Hockey Federatie) heeft GreenFields bekroond met de Preferred Producer status. Een FIH goedgekeurd hockeyveld biedt een speeloppervlak met professionele kwaliteit die geschikt is voor competitiewedstrijden.

Onderdeel van TenCate

Materials that make a difference

TenCate Grass richt zich met de ontwikkeling van componenten en –systemen en technologische innovaties op veiligheid en duurzaamheid en volgt daarbij een geïntegreerde systeembenadering.

Voorbereiding & design

GreenFields onderkent het potentieel en de noodzaak om advies en ondersteuning te bieden bij het ontwerpen en het beheren van kunstgras projecten, en heeft daarom een sportbouw projectafdeling in het leven geroepen. Deze afdeling richt zich op internationale klanten, zoals de FIFA en de UEFA, en belangrijke individuele turnkey projecten. Via deze projectafdeling worden GreenFields’ diensten verder uitgebreid door het aanbieden van project management, inkoop en logistieke planning.

 Installatie

De totale kwaliteit van een kunstgras installatie wordt bepaald door de combinatie van deze onderdelen met betrekking tot locatie en omgeving. GreenFields heeft daarom een afdeling CI&M-opgericht met het doel om de controle op de bouw, de installatie en het onderhoudsproces van kunstgrasvelden te verbeteren met als uiteindelijke doel om de kwaliteit van kunstgras systemen te waarborgen. Dankzij deze afdeling staat de volledige technische kennis ter beschikking van onze partners en klanten.

Onderhoud

Zelfs het  beste kunstgrasveld zal alleen piekprestaties kunnen leveren als het goed en regelmatig  wordt onderhouden met de juiste apparatuur. Onderhoud wordt door GreenFields als een zeer belangrijk kenmerk van de totale kwaliteit van een kunstgrasveld gezien. Daarom heeft GreenFields een compleet pakket ontwikkeld met het oog op opleiding, voorlichting, ondersteuning, tools en apparatuur voor het juiste gebruik en het op de juiste manier onderhouden van een kunstgras systeem.

Testimonials 

Paul Currier Sr

Paul Currier Sr

Groundsman / Kassam Stadium

Met meer dan 25 jaar ervaring als groundsman kan ik zeggen dat het XtraGrass veld het beste veld is wat op dit moment verkrijgbaar is. Het veld ziet er na fantastisch uit en speelt geweldig. Door de vlakheid is hoog baltempo mogelijk, de spelers zijn ook zeer enthousiast. Voor wat betreft onderhoud is het ook ideaal, je kunt XtraGrass namelijk op dezelfde manier onderhouden als een normaal natuur gras veld.

Art Langeler

Art Langeler

Hoofd Jeugdopleiding / PSV NV

Dit geweldige product maakt het mogelijk om op zaterdag 4 wedstrijden te spelen, elke dag onder dezelfde omstandigheden kunnen trainen met veel teams, en de uitstraling van een geweldig professioneel veld, dit zijn de redenen geweest voor ons om te kiezen voor GreenFields kunstgras op de Herdgang! Voetbal gebaseerd op oude waarden maar met moderne en innovatieve middelen is het streven van ons psv, dit is een goede exponent van die gedachte!

Gerrit de Koe

Gerrit de Koe

Teammanager / Buitenaccommodaties Stadsdeel Oost van Gemeente Amsterdam

Als Gemeente Amsterdam waren we nieuwsgierig hoe een innovatie als een geweven veld stand zou houden bij een club waar op het kunstgras meer dan 1500 uur per jaar wordt gespeeld. Na een aantal jaren is het veld nog altijd in een uitstekende staat. De club, waar een aantal oud internationals wekelijks een balletje trappen, is zeer tevreden. De GreenFields MX is tezamen met het geweven concept een heel mooie innovatie. Het aanraden waard!

Wim Biesterveld

Wim Biesterveld

Algemeen directeur FC Volendam

Met het nieuwe GreenFields® MX veld weten we ons weer verzekerd van de best denkbare omstandigheden om te voetballen, het gehele jaar door. Dat is goed voor de ontwikkeling van spelers, individueel en in teamverband, en dus ook goed voor de ontwikkeling en uitstraling van de club.

Paul Currier Jr

Paul Currier Jr

Groundsman / Ricoh Arena

In vergelijking met het veld in Ricoh Arena de afgelopen jaren presteert het nieuwe XtraGrass veld fantastisch. Zeker als je bedenkt dat dit veld gebruikt wordt voor voetbal en rugby op het hoogste niveau. Hoe het veld er bij ligt na elke wedstrijd spreekt voor zich!

Alex Pastoor

Alex Pastoor

Hoofdtrainer / Sparta Rotterdam

Het veld in het Sparta Stadion is van de hoogste kwaliteit. Wij hebben een unieke combinatie van vulling waardoor de bespeelbaarheid optimaal is. Daarom snap ik wel dat spelers ons veld als beste kunstgrasveld verkozen hebben in de Jupiler League.

Darije Kalezic

Darije Kalezic

Hoofdtrainer / Roda JC

Op kunstgras train je en speel je altijd onder zelfde omstandigheden, het kunstgrasveld is altijd vlak en minder beïnvloedbaar door de weersomstandigheden. Dat is natuurlijk ideaal voor een trainer.

Ron Jans

Ron Jans

Hoofdtrainer / PEC Zwolle

De grasmat van GreenFields is ideaal voor de attractieve manier waarop PEC Zwolle voetbalt. Het veld biedt mogelijkheden voor snel combinatiespel en het is ideaal dat wij er ook altijd op kunnen trainen. Hierdoor kennen de spelers het veld van haver tot gort.