FIFA PREFERRED PRODUCER VOOR VOETBAL 

GreenFields FIFA Preferred ProducerAlgemene doelstelling van de FIFA met het FIFA Preferred Producer initiatief is om de belangen van de clubs, nationale bonden, spelers, gemeenten en andere belanghebbenden te beschermen bij de aankoop van voetbal kunstgrasveld.

De verkochte kunstgras systemen moeten voldoen aan hoge eisen van de FIFA met betrekking tot balrol, balstuit, schokabsorptie en veiligheidsnormen.

 

Als een van de eerste producenten in de kunstgras industrie, is GreenFields bekroond met de FIFA Preferred Producer-status.Bij GreenFields zien we het FIFA Preferred Producer programma als een beslissende stap voor de markt en de industrie in het algemeen. Het concept past bij onze visie en filosofie om de perfecte speel omstandigheden over de hele wereld te creëren. Door de jaren heen hebben we onze organisatie daarop aangepast door op alle niveaus te investeren in de juiste mensen, de organisatiestructuur, partnerschappen en productiefaciliteiten.

FIH approved turf manufacturer 

GreenFields FIH preferred manufacturerGreenFields is een door de FIH (Internationale Hockeyfederatie) goedgekeurde producent van kunstgras. Het bedrijf vervaardigt kunstgras hockey velden van die voldoen aan de eisen voor nationale of wereldwijde goedkeuring door de FIH. Een door de FIH goedgekeurd hockeyveld is een speelveld van professionele kwaliteit dat geschikt is voor het spelen van competitie wedstrijden. Voor internationale competities zijn velden met een wereldwijde FIH-classificatie een vereiste, bijvoorbeeld voor de Olympische Spelen, Wereldkampioenschappen, Junior

Wereldkampioenschappen, Champions’ Trophies en FIH-kwalificatiewedstrijden voor Wereld kampioenschappen. Ook voor sommige nationale toernooien is een veld met een wereldwijde FIH-classificatie vereist, maar meestal is een kunstgras hockey veld met een nationale FIH-classificatie daarvoor voldoende. GreenFields zorgt ervoor dat de installatie van alle kunstgras hockeyvelden aan de hoogste normen voldoet. De kwaliteit van een kunstgras hockey veld wordt bepaald op basis van eigenschappen als veiligheid, afwatering en spelkarakteristieken, zoals het balgedrag bij hockey. Deze normen worden uitgebreid uitgelegd in de publicatie ‘FIH Handbook of Performance Requirements for Synthetic Turf Hockey Pitches (FIH-handboek voor prestatievereisten voor hockeyvelden van kunstgras).

WORLD RUGBY (IRB) gecertificeerd voorkeursleverancier

 

IRB_PREFERRED-TURF-PRODUCER_mark_fcGreenFields heeft de prestigieuze Preferred Turf Producer-status verkregen bij World Rugby, voorheen International Rugby Board (IRB) in erkenning van onze bewezen toewijding aan kwaliteit en onze wereldwijde track record in de productie, installatie en onderhoud van kunstgras voor rugby.

World Rugby (IRB) heeft een baanbrekend initiatief gelanceerd om een standaard te ontwikkelen voor productie, uitvoering en onderhoud van kunstgras wereldwijd gelanceerd.

 

Met haar wereldwijde bereik en strenge kwaliteitsnormen is GreenFields de natuurlijke keuze als een van de belangrijkste Preferred Turf Producers. GreenFields heeft inmiddels voor vele rugby clubs over de gehele wereld kunstgras ontwikkeld en geïnstalleerd van de hoogste kwaliteit kunstgras. Dit heeft veel inzicht gegeven in de specifieke eisen van de sport.

Onze Preferred Producer status bij World Rugby geeft clubs vertrouwen dat het kunstgras systeem geïnstalleerd door GreenFields voldoet aan wereldwijde normen voor de sport. Het garandeert dat het oppervlak kan worden gebruikt voor wedstrijden, trainingen en maatschappelijke activiteiten. Erkenning door World Rugby als een Preferred Turf Producer bouwt voort op GreenFields bestaande status als Preferred Producer voor de FIFA en de FIH.