Onderdeel van TenCate

TenCate ontwerpt hun producten nauwgezet met het oog op veiligheid en duurzaamheid. Zo ontwikkeld TenCate veiligheidsuitrusting voor militairen, politie, brandweer en reddingsdiensten over de gehele wereld en ruimtevaart toepassingen. Ze zijn ook ‘s werelds marktleider op gebied van ontwikkeling en producent van kunstgras componenten. De componenten van TenCate worden gebruikt bij de productie van GreenFields sportvelden. Belangrijker nog, TenCate deelt onze toewijding aan het produceren van superieure producten die duurzaam, veilig en milieuvriendelijk zijn.

In 2010 werd GreenFields een deel van de TenCate groep. Deze historische partnerschap heeft ons geholpen om ons merk te verheffen en ons te positioneren als een wereldleider in de kunstgras sportvelden industrie. Gevestigd in Almelo , Nederland, Koninklijke Ten Cate is een multinational met een eeuwenoude geschiedenis van innovatie en een tijdloze visie. TenCate opereert binnen een value – chain management business model .

Centraal staat de mens. Mensen die uiteindelijk de vruchten plukken van hun ontwikkeling en productie van hoogwaardige synthetische textiel. Aan de basis van het engagement van TenCate naar kwaliteit is hun streven naar oplossingen die aan de vraag van gewichtsbesparing, strenge veiligheidsnormen, vermindering van het verbruik van water en brandstof en materiaal recycleerbaarheid voldoen. Hun thermoplastische composietmaterialen ,

beschermende weefsels en kunstgras vezels voldoen aan deze kwaliteitsnormen zonder uitzondering.

TenCate Grass Divisie

GreenFields is onderdeel van de divisie TenCate Grass. TenCate Grass is wereldwijd toonaangevend in de ontwikkeling, productie en het vermarkten van kunstgrasvezels en backing. De grondstoffen die door TenCate Grass primair worden gebruikt zijn polyethyleen, polypropyleen en polyester. Elke divisie neemt ook een leidende marktpositie in.

Andere divisies zijn:

  • Protective Fabrics
  • Outdoor Fabrics
  • Aerospace Composites
  • Industrial Composites
  • Advanced Armour
  • Geosynthetics