Onze ervaring

GreenFields is een toonaangevende speler in de kunstgras industrie. Met gedegen onderzoek, ontwikkeling van nieuwe producten en goed leiderschap hebben we toegang tot enkele van de beste professionals in de sportbouw ter wereld. Sinds onze oprichting in 2003 hebben we meer dan 3000 plaatsen wereldwijd geïnstalleerd. Nog beter, we zijn onderdeel van TenCate ®: een multinational met een bijna 300-jarige geschiedenis en een wereldwijd leider in de ontwikkeling van de textielindustrie technologieën.
Bij plaatsen waar onze velden zijn aangelegd staan ​​deze als een getuigenis van de duurzaamheid en kwaliteit van onze producten. De velden die wij bouwen blijven optimaal presteren zelfs onder allerlei verschillende klimaten en weersomstandigheden. Zo hebben we velden geïnstalleerd in door droogte geteisterde delen van Afrika maar ook in zeer natte klimaten in Azië. In plaatsen als Scandinavië en Rusland moeten de velden extreme kou weerstaan. Maar zelfs onder deze barre omstandigheden altijd blijven onze velden optimaal presteren jaar in jaar uit.

FIFA PREFERRED PRODUCER KUNSTGRAS VOOR VOETBAL 

GreenFields FIFA Preferred ProducerAlgemene doelstelling van de FIFA met het FIFA Preferred Producer initiatief is om de belangen van de consument (clubs, nationale bonden, spelers, de prive-sector, enz.) te beschermen bij de aankoop van een kunstgras systeem, en om er voor te zorgen dat kunstgras velden wereldwijd voldoen aan de eisen die de FIFA daar aan stelt met betrekking tot specifieke kwaliteit , prestatie-en veiligheidsnormen.
Als een van de eerste producenten in de kunstgras industrie, is GreenFields bekroond met de FIFA Preferred Producer-status. Bij GreenFields zien we het FIFA Preferred Producer programma als een beslissende stap voor de markt en de industrie in het algemeen. Het concept past bij onze visie en filosofie om de perfecte speel omstandigheden te creëren over de gehele wereld. Door de jaren heen hebben we onze organisatie daarop aangepast door op alle niveaus te investeren in de juiste mensen, de organisatiestructuur, partnerschappen en productiefaciliteiten.

FIH voorkeursproducent van kunstgras 

GreenFields FIH preferred manufacturerGreenFields is een door de FIH (Internationale Hockeyfederatie) goedgekeurde producent van kunstgras. Het bedrijf vervaardigt kunstgras hockey velden van die voldoen aan de eisen voor nationale of wereldwijde goedkeuring door de FIH. Een door de FIH goedgekeurd hockeyveld is een speelveld van professionele kwaliteit dat geschikt is voor het spelen van competitiewedstrijden. Voor internationale competities zijn velden met een wereldwijde FIH-classificatie een vereiste, bijvoorbeeld voor de Olympische Spelen, Wereldkampioenschappen, Junior Wereldkampioenschappen, Champions’ Trophies en
FIH-kwalificatiewedstrijden voor Wereld kampioenschappen. Ook voor sommige nationale toernooien is een veld met een wereldwijde FIH-classificatie vereist, maar meestal is een kunstgras hockey veld met een nationale FIH-classificatie daarvoor voldoende. GreenFields zorgt ervoor dat de installatie van alle kunstgras hockeyvelden aan de hoogste normen voldoet. De kwaliteit van een kunstgras hockey veld wordt bepaald op basis van eigenschappen als veiligheid, afwatering en spelkarakteristieken, zoals het balgedrag bij hockey. Deze normen worden uitgebreid uitgelegd in de publicatie ‘FIH Handbook of Performance Requirements for Synthetic Turf Hockey Pitches (FIH-handboek voor prestatievereisten voor hockeyvelden van kunstgras).

EEN WORLD RUGBY (IRB) VOORKEURSLEVERANCIER

IRB_PREFERRED-TURF-PRODUCER_mark_fcGreenFields heeft het prestigieuze Preferred Turf Producer-status verkregen van World Rugby, voorheen bekend als International Rugby Board (IRB) in erkenning van haar bewezen toewijding aan kwaliteit en wereldwijde track record in de productie, installatie en onderhoud van kunstgras voor rugby. World Rugby heeft een baanbrekend initiatief ontwikkeld om ontwikkeling, installatie en onderhoud te reguleren. GreenFields was een natuurlijk keuze door haar wereldwijde bereik en hoge kwaliteitsniveau.
GreenFields heeft voor rugby clubs over de hele wereld kunstgras ontwikkeld en geïnstalleerd van de hoogste kwaliteit. Dit heeft ons inzicht gegeven in de specifieke eisen van de sport. Onze Preferred Producer status bij World Rugby geeft clubs vertrouwen dat de kunstgras systemen geïnstalleerd door GreenFields voldoen aan wereldwijde normen voor de sport. Het garandeert dat het veld kan worden gebruikt voor wedstrijden, trainingen en maatschappelijke activiteiten. Erkenning door World Rugby als een Preferred Turf Producer bouwt voort op GreenFields bestaande status als Preferred Producer voor de FIFA en de FIH.

Meeste FIFA gecertificeerde velden wereldwijd

GreenFields is sinds 2009 door FIFA erkend als Preffered Producer en heeft het hoogst aantal FIFA gecertificeerde kunstgras systemen voor voetbal wereldwijd aangelegd. Het aantal velden blijft snel stijgen. Dit maakt GreenFields de grootste leverancier van kunstgrasvelden die voldoen aan de hoge eisen die FIFA er aan stelt.

Enkel ervaren kunstgrasfabrikanten voor voetbal komen in aanmerking voor het certificaat van FIFA Preferred Producer. Kennis van civiele techniek, projectmanagement en onderhoud zijn een vereiste van FIFA voor het installeren van een kunstgrassysteem. De doelstelling van dit certificaat is om de belangen van consumenten te beschermen bij de aankoop en plaatsing van het kunstgras. Tevens moeten de velden voldoen aan eisen met betrekking tot kwaliteit, prestaties en veiligheid om zoveel mogelijk voordelen voor de eindgebruiker te behalen.