Waardepropositie

Bij GreenFields willen we meer zijn dan alleen een leverancier van kwalitatief hoogstaand kunstgras systemen. We willen waarde toevoegen aan deze producten op een manier die de band tussen ons en onze klanten versterkt. Onze producten overtreffen continu de concurrentie op het vlak van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Wij dienen alle segmenten van de markt met innovatieve producten en deskundige ontwerp zonder ooit afbreuk te doen aan kwaliteit. Die toewijding beperkt zich niet alleen tot gigantische internationale sportorganisaties, maar ook voor kleinere projecten op gemeentelijk niveau waar de dromen van professionele atleten geboren worden en gerealiseerd.

 One stop shop

Als het tijd is om uw sportveld te bouwen staat GreenFields voor de volle 100% achter u. Door middel van sterke partnerships met toonaangevende aannemers in hun vakgebied, zijn we in staat om niet alleen betrouwbare totaal oplossingen te bieden, maar ook ervoor zorgen dat de uitvoering van het werk wordt gedaan volgens het vooraf vastgestelde plan. Wij werken rechtstreeks samen met de aannemers aan de bouw van uw veld. Maar ook als u contractuele verplichtingen heeft met aannemers die niet zijn aangesloten bij GreenFields, zijn wij uiteraard bereid om met hen aan dit project te werken om ervoor dat uw project geheel volgens plan zal worden opgeleverd.

Turnkey solutions

Als u met GreenFields werkt aan een oplossing voor uw kunstgras behoefte, dan werkt u samen met een bedrijf dat zich inzet voor het verstrekken van turnkey oplossingen voor u en uw organisatie. Uw nieuwe sportveld zal worden gebouwd volgens de strengste strenge normen en geïnspecteerd op elk niveau voor kwaliteitsborging en veiligheid, met als eindresultaat een hoogwaardig, duurzaam speelveld dat klaar is voor alles wat uw teams ervan verwachten.

Kwaliteit en innovatie

GreenFields hecht veel waarde an de ontwikkeling van nieuwe, innovatieve producten die een positive bijdrage leveren aan de kwaliteit van het spel. Daarbij altijd gebruik maken van materialen van de hoogste kwaliteit. U kunt er op vertrouwen dat bij onze innovatieve mindset naar betere kwaliteit en duurzaamheid de verantwoordelijkheid voor het milieu nooit vergeten wordt.

Waarom GreenFields

  • Innovatief
  • Ervaren
  • Full service
  • One stop shop
  • Flexibel