GreenFields® Innovatieve Mindset

MX-innovationDoor de jaren heen is onze innovatieve benadering van het bouwen van de beste kunstgras systemen in de wereld in de eerste plaats geïnspireerd door een ding: de natuur. Alles wat we maken is ontworpen om de uitstraling van gras te benaderen en dat de spelers en fans de best mogelijke ervaring kunnen hebben bij het gebruik van onze producten. Met een verbintenis als dat, is het geen wonder waarom GreenFields is

uitgegroeid tot toonaangevend kunstgras bedrijf in de wereld die het meest originele en technologisch geavanceerde product portfolio op de markt kan brengen. Of uw project vraagt ​​om GreenFields Evolution, Slide Max, XP of een van de geweven producten, wat u ook kiest, elk product behoort tot de beste producten die verkrijgbaar zijn.

“Innovatie geïnspireerd door de natuur” is meer dan alleen een slogan. Het staat voor onze aanhoudende ambitie om kunstgras te ontwikkelen met de beste spelervaring en het meest natuurlijk ogende kunstgras in de hele wereld te ontwikkelen. Dat engagement om niet alleen de beste zijn, maar altijd vooruit heeft ons merk verheven tot de top van de wereld sport en is de hoeksteen geworden voor onze voortdurende succes als bedrijf.

Onderdeel van TenCate

Materials that make a difference

TenCate Grass richt zich met de ontwikkeling van componenten en –systemen en technologische innovaties op veiligheid en duurzaamheid en volgt daarbij een geïntegreerde systeembenadering.

Innovatieve producten

Een van de meest spraakmakende voorbeelden van GreenFields’ innovatie komt in de vorm van onze GreenFields MX-technologie kunstgras product. We houden een patent op onze W-Weef technologie en er is geen ander kunstgras product als dit op de markt. Wat maakt dat hij opvalt, is niet alleen de mogelijkheid voor de best mogelijke speelervaring, of zijn natuurlijke ‘look and feel’, maar ook het feit dat het 100% recyclebaar is.

Geen lijm of chemische hechtmiddelen worden gebruikt om het polletjes gras op hun plaats te houden. De W-Weef technologie elimineert de noodzaak daarvoor volledig. Het is een echte primeur in de industrie en onderstreept het ‘Inspired By Nature “-concept van GreenFields.

 

Voordelen voor u?

  • U heeft het voordeel om te werken met een bedrijf dat zich houdt aan dezelfde onberispelijk hoge normen bij de bouw van een gemeentelijke voetbalveld als wanneer het gaat om de bouw van stadions.
  • U investeert in een product dat het beste uit uw spelers haalt.
  • Uw spelers kunnen spelen op een systeem dat is ontworpen om de veiligste, meest voorspelbare omstandigheden te bieden onder alle weersomstandigheden.
  • Belangrijkste van alles is dat u investeert in een product dat 100% recyclebaar is en is vervaardigd met de laagste milieu-impact van een kunstgras productieproces op Aarde.

Innovatieve benadering om lagere temperaturen te behalen

Kunstgras heeft de reputatie zeer warm te worden op zonnige dagen, dit belemmerd spelers om optimaal te presteren. De temperatuur van een veld wordt voornamelijk opgebouwd door de infill. De vezels hebben een groter oppervlak en kunnen dus sneller afkoelen. GreenFields heeft samen met TenCate een oplossing gevonden op het gebied van het afkoelen van kunstgras met warmte-reflecterende technologie en speciale infill.

De samenwerking met TenCate Grass geeft ons de mogelijkheid om kunstgras producten te bieden die ongeëvenaarde warmte reflecterende eigenschappen hebben en het speeloppervlak koel te houden en het comfort voor de speler te verhogen. Kunstgras producten met HR (heat reflective)-technologie hebben  drastische verlaging van de temperatuur - laten zien, zelfs zo veel als 8 ° C

Heat-relfective

Water is de oplossing – GreenSource

 GreenSource_EN

Er is een toenemende vraag in de internationale markt naar duurzame producten die ook waterbesparend zijn. GreenSource is een combinatie van kunstgras en waterzuivering technologie die de afhankelijkheid van drinkwater afneemt en de effectiviteit verhoogt van het waterbeheer voor zowel sportcomplexen als landschapsarchitectuur die zijn gebaseerd op kunstgras systemen. Het is het meest effectief in gebieden waar watertekort vaak voorkomt of wanneer slechts vervuild water beschikbaar is voor irrigatie.

Het GreenSource systeem zorgt voor een goede beheersing van een waterbron door kunstgras systemen te combineren met Pentair X-Flow-technologie voor waterzuivering. Water wordt opgevangen, behandeld en kan vervolgens worden gebruikt  voor zowel het bewateren van kunstgrasvelden  als voor irrigatie van het terrein. Het beste van alles, het behandelde water kan ook geschikt worden gemaakt voor gebruik als drinkwater door de lokale bevolking!