GreenFields TX –  the choice of champions

Hockey is misschien wel de meest complete sport. Een die veel eist van zijn sporters. Zoals snelheid, behendigheid en kracht. En het is deze mix die zeer hoge eisen stelt aan de ondergrond waarop gespeeld wordt – het kunstgras. GreenFields TX werd exclusief ontwikkeld met het oog op het spelen van het moderne, snelle hockey op het hoogste niveau. GreenFields TX bouwt voort op het succes van de GreenFields MX systeem gebruikt door professionele voetbalclubs in de Nederlandse Jupiler League, en komt voort uit GreenFields

ambitie om een ​​top-kwaliteit kunstgrasysteem voor hockey te ontwikkelen – een systeem dat ideaal is voor het spelen van het moderne snelle hockey op het hoogste niveau.

GreenFields TX is een van de meest recente innovaties, een kunstgras systeem ontwikkeld in nauwe samenwerking met technologie-specialist TenCate en toonaangevende hockeyers. In zijn ontwikkeling, is TX is uitgebreid getest door clubs te spelen op het hoogste niveau.

WK hockey pitchThe foundation for top competition GreenFields TX is gekozen als officiële speelveld voor het WK Hockey 2014. 24 teams uit zo’n 15 landen en vijf continenten zullen concurreren met elkaar in het Kyocera Stadion, met de capaciteit van 15.000 zitplaatsen, en in het GreenFields Stadium, met een capaciteit van 5.000 zitplaatsen

GreenFields TX

The Choice of Champions

Alle aspecten voor een topveld zijn aanwezig, korte vezels, vezels dicht bij elkaar, waardoor het een mooi egaal veld is! De bal rolt soepel en stuit zeer consistent waardoor optimale balcontrole mogelijk is. Er is geen verschil in het rollen van de bal op verschillende delen van het veld. Met de vezels zo kort en dicht bij elkaar ervaar je weinig wrijving. GreenFields TX is snel en zacht zonder dat het te zacht is.

Alyson Annan – Bondscoach van Jong Oranje dames

Ontwikkeld samen met tophockeyers

GreenFields TX voldoet aan alle eisen die het moderne, snelle hockey aan de ondergrond stelt:

  • Een hoge rolsnelheid van de bal.
  • Een balrol die in alle richtingen identiek is.
  • Lage wrijvingseigenschappen; in zowel droge als natte omstandigheden.
  • Geschikt voor slidings dankzij TenCate Monoslide™ LSR®- vezeltechnologie met structuur
  • Een perfecte, consistente grip (torsie).
  • Een gedempte rebound, die de bal laag houdt en een perfecte balcontrole mogelijk maakt.
  • Een maximale schokabsorptie, die de rug, knieën en gewrichten ontziet en daardoor bijdraagt aan het reduceren van het risico van een blessure.
  • Een sterke, flexibele vezel, die er voor zorgt dat de stick optimaal onder de bal kan worden geplaatst.

Bewezen kwaliteit

Gecertificeerd by FIH

GreenFields is een door de FIH (Internationale Hockeyfederatie) goedgekeurde producent van kunstgras. Het bedrijf vervaardigt kunstgras hockey velden van die voldoen aan de eisen voor nationale of wereldwijde goedkeuring door de FIH. Een door de FIH goedgekeurd hockeyveld is een speelveld van professionele kwaliteit dat geschikt is voor het spelen van competitiewedstrijden.

GreenFields TX

Controle

Gelijke balrol in alle richtingen, hoge rollen snelheid en nauwkeurigheid van de bal

Snelheid

Ultieme oppervlak voor snelle combinatiespel

Grip

Een perfecte, consistente grip (torsie)

Een oplossing voor uw team

Uw hockey team kan profiteren van een hockeyveld met kunstgras van wereldklasse. GreenFields levert een volledige hockey kunstgras-systeem, waaronder de bouw en installatie tot aan de oplevering van het complete project. Veel professionele teams, amateur-teams, scholen en sportcentra zijn nu al aan het genieten van de voordelen van een kunstgras hockey veld. Kunstgras is een essentieel onderdeel van het spel

 

sinds de jaren zeventig omdat het zorgt voor een duurzaam, snel en responsief oppervlak. Er zijn inmiddels belangrijke verbeteringen doorgevoerd in het moderne hockey kunstgras systeem met betrekking tot schokabsorptie. Voor zowel nieuwe installaties of een upgrade van uw bestaande veld, kunt u genieten van top hockey met het moderne manier van spelen met een GreenFields kunstgras hockeyveld.

Testimonials

Sardar Singh

Sardar Singh

Aanvoerder / Heren Hockeyteam India

Het veld is ontzettend snel en geeft daarnaast een fantastische grip voor de spelers.

Alyson Annan

Alyson Annan

Bondscoach / Jong Oranje Dames Hockeyteam

Alle aspecten voor een topveld zijn aanwezig, korte vezels, vezels dicht bij elkaar, waardoor het een mooi egaal veld is! De bal rolt soepel en stuit zeer consistent waardoor optimale balcontrole mogelijk is. Er is geen verschil in het rollen van de bal op verschillende delen van het veld. Met de vezels zo kort en dicht bij elkaar ervaar je weinig wrijving. GreenFields TX is snel en zacht zonder dat het te zacht is.

Floris Evers

Floris Evers

Profspeler / AHBC en voormalig international

Het Greenfields TX veld is een heerlijk veld om op te spelen. De snelheid van het veld zorgt voor strakke passing, mooi combinatiespel en is ideaal voor de sleep push.

Maartje Paumen

Maartje Paumen

Profspeler / Nederlands Dames Hockeyteam

Topveld voor mijn corner, je kunt de bal goed meenemen en veel snelheid meegeven.

Kayla Whitelock

Kayla Whitelock

Aanvoerder / Dames Hockeyteam Nieuw-Zeeland

Het GreenFields TX veld is geweldig, het is vlak en snel. Het past perfect bij onze manier van spelen. Het is fantastisch om naar een groot stadion, als het Kyocera stadion, toe te gaan waar zo’n super veld ligt.

Max Caldas

Max Caldas

Bondscoach / Nederlands Dames Hockeyteam

Een perfecte mat waarop ons snelle combinatiespel goed uitgevoerd kan worden.

Eva de Goede

Eva de Goede

Profspeler / AHBC en Nationaal Dames Hockeyteam

Het nieuwe veld in het Wagener Stadion is een absoluut top veld! Lekker strak snel veld, goede bal bounce, bal rolt in alle richtingen mooi gelijk waardoor snel spel perfect mogelijk is.

Robert van der Horst

Robert van der Horst

Profspeler / Nederlands Heren Hockeyteam

Alle technieken die cruciaal zijn, kun je hierop goed uitoefenen’. ‘Volgens mij is dit het beste veld in de regio. De mat ligt strak.

Paul van Ass

Paul van Ass

Bondscoach / Nederlands Heren Hockeyteam

Het is een van de betere velden waarop je een groot toernooi kan spelen. Ik vind ‘m beter dan die van de Spelen.

Lauren Crandall

Lauren Crandall

Aanvoerder / Dames Hockeyteam Verenigde Staten

Ik was zeer onder de indruk van dit hockey kunstgrasveld. Het veld is egaal en het is perfect voor een hockey wedstrijd op hoog niveau. Snelheid is erg van belang in ons team dus een snel veld zorgt ervoor dat we optimaal kunnen presteren.

Jerome Truyens

Jerome Truyens

Aanvoerder / Heren Hockeyteam België

Dit is een geweldig veld. Lekker snel en een goede grip waardoor wij gemakkelijk van richting kunnen veranderen. Hierdoor is het veld technisch gezien ook beter voor de spelers.

Jullia Muller

Jullia Muller

Aanvoerder / Dames Hockeyteam Duitsland

Het is een snel veld waarop we geen moeite hebben om ons spel te spelen. We zijn zeer positief over het veld. Zeker op dit niveau is het van belang om een snel veld te hebben.

Jaap Stockmann

Jaap Stockmann

Keeper / Nederlands Heren Hockeyteam

Het kunstgras van GreenFields wat is aangelegd voelt heel goed. Het GreenFields TX systeem is zowel mij als mijn teamgenoten erg goed bevallen. Het is een heel snel veld. Andere kunstgrasvelden moeten eerst ingespeeld worden en dan ben je zo een jaar verder. Dit is niet zo bij het GreenFields TX veld. Vanaf het moment dat het GreenFields TX veld is aangelegd, is het goed bespeelbaar.

 

Hockey Projects