KUNSTGRAS SYSTEMEN VOOR HONKBAL

Aan de kwaliteit van het speelveld voor honkbal worden geen eisen gesteld. Als club heeft u dus de keuze van natuurlijk gras of kunstgras. Maar ook bij honkbal zijn voorspelbaarheid, balrol, balstuit, en energie restitutie van groot belang. Daarom is de keuze voor welk soort kunstgras je kiest er een waarbij wij u graag adviseren. We hebben in de Japanse Pacific League al met succes een aantal stadionvelden geïnstalleerd.

Maar kunstgras in de honkbal sport is niet nieuw. In Amerika bijvoorbeeld spelen verschillende teams in de MLB al meer dan 10 jaar op kunstgras.

Professionele honkbal velden met kunstgras zijn:

  • Roger’s Centre Stadium – Toronto Blue Jays.
  • Hubert H. Humphrey Metrodome – Minnesota Twins.
  • Tropicana Field – Tampa Bay Rays.

Uw project is bij ons in betrouwbare handen door onze jarenlange ervaring met aanleg van kunstgras

voor allerlei toepassingen in alle uithoeken van de wereld is uw project bij ons in goede handen. En de strenge eisen die bonden als de FIFA, World Rugby en FIH stellen aan de kwaliteit van onze installaties.

De nieuwe generatie producten presteren als het beste natuurgras. Deze technologische vooruitgang betekend naast het visuele aspect ook financiële voordelen zoals minder onderhoud en het mogelijk maken van een hoog aantal speeluren.

Kwaliteit

Dankzij onderzoek, testen, de ontwikkeling van innovatieve producten, training en strategische partnerschappen kan GreenFields u velden leveren die voldoen aan deze strenge normen, vanaf de aanvang van het project tot ver in de toekomst.

GreenFields is een FIFA, FIH en World Rugby gecertificeerde producent, als erkenning van onze aanhoudende inspanningen om het spel en de spelers wereldwijd de beste speelomstandigheden te bieden.

Testimonials

Paul Currier Sr

Paul Currier Sr

Groundsman / Kassam Stadium

Met meer dan 25 jaar ervaring als groundsman kan ik zeggen dat het XtraGrass veld het beste veld is wat op dit moment verkrijgbaar is. Het veld ziet er na fantastisch uit en speelt geweldig. Door de vlakheid is hoog baltempo mogelijk, de spelers zijn ook zeer enthousiast. Voor wat betreft onderhoud is het ook ideaal, je kunt XtraGrass namelijk op dezelfde manier onderhouden als een normaal natuur gras veld.

Art Langeler

Art Langeler

Hoofd Jeugdopleiding / PSV NV

Dit geweldige product maakt het mogelijk om op zaterdag 4 wedstrijden te spelen, elke dag onder dezelfde omstandigheden kunnen trainen met veel teams, en de uitstraling van een geweldig professioneel veld, dit zijn de redenen geweest voor ons om te kiezen voor GreenFields kunstgras op de Herdgang! Voetbal gebaseerd op oude waarden maar met moderne en innovatieve middelen is het streven van ons psv, dit is een goede exponent van die gedachte!

Gerrit de Koe

Gerrit de Koe

Teammanager / Buitenaccommodaties Stadsdeel Oost van Gemeente Amsterdam

Als Gemeente Amsterdam waren we nieuwsgierig hoe een innovatie als een geweven veld stand zou houden bij een club waar op het kunstgras meer dan 1500 uur per jaar wordt gespeeld. Na een aantal jaren is het veld nog altijd in een uitstekende staat. De club, waar een aantal oud internationals wekelijks een balletje trappen, is zeer tevreden. De GreenFields MX is tezamen met het geweven concept een heel mooie innovatie. Het aanraden waard!

Wim Biesterveld

Wim Biesterveld

Algemeen directeur FC Volendam

Met het nieuwe GreenFields® MX veld weten we ons weer verzekerd van de best denkbare omstandigheden om te voetballen, het gehele jaar door. Dat is goed voor de ontwikkeling van spelers, individueel en in teamverband, en dus ook goed voor de ontwikkeling en uitstraling van de club.

Paul Currier Jr

Paul Currier Jr

Groundsman / Ricoh Arena

In vergelijking met het veld in Ricoh Arena de afgelopen jaren presteert het nieuwe XtraGrass veld fantastisch. Zeker als je bedenkt dat dit veld gebruikt wordt voor voetbal en rugby op het hoogste niveau. Hoe het veld er bij ligt na elke wedstrijd spreekt voor zich!

Alex Pastoor

Alex Pastoor

Hoofdtrainer / Sparta Rotterdam

Het veld in het Sparta Stadion is van de hoogste kwaliteit. Wij hebben een unieke combinatie van vulling waardoor de bespeelbaarheid optimaal is. Daarom snap ik wel dat spelers ons veld als beste kunstgrasveld verkozen hebben in de Jupiler League.

Darije Kalezic

Darije Kalezic

Hoofdtrainer / Roda JC

Op kunstgras train je en speel je altijd onder zelfde omstandigheden, het kunstgrasveld is altijd vlak en minder beïnvloedbaar door de weersomstandigheden. Dat is natuurlijk ideaal voor een trainer.

Ron Jans

Ron Jans

Hoofdtrainer / PEC Zwolle

De grasmat van GreenFields is ideaal voor de attractieve manier waarop PEC Zwolle voetbalt. Het veld biedt mogelijkheden voor snel combinatiespel en het is ideaal dat wij er ook altijd op kunnen trainen. Hierdoor kennen de spelers het veld van haver tot gort.