KUNSTGRAS VOETBAL

Voetbal is de meest gespeelde en meest populaire sport in de wereld. Het is een emotionele sport waarvan mensen hun hele leven houden en genieten. Een geweldig voetbal wedstrijd kan een spannende ervaring zijn en het kan nog beter worden met een perfect speel oppervlak.

GreenFields is trots een ​​rol te kunnen spelen om de voetbal ervaring voor mensen over de hele wereld te verbeteren. Onze drive en innovatieve mind-set om spelers de best mogelijke ervaring te bieden drijft ons om de grenzen van kwaliteit, duurzaamheid en prestaties op te zoeken. We hebben een ongeëvenaard scala van kunstgras systemen die voldoen aan de unieke behoeften van elke klant en de beste speeleigenschappen bieden voor iedereen, waar dan ook.

Als FIFA Preferred Producer GreenFields gaat verder dan het traditionele leverancier / installateur scenario door het voortdurend verbeteren van de kwaliteit van de geïntegreerde producten en diensten. Dankzij deze aanpak neemt GreenFields de volledige verantwoordelijkheid voor de productie, installatie en onderhoud van voetbal kunstgrasystemen van begin tot einde.

Het is niet alleen de kwaliteit van de producten die GreenFields haar positie als marktleider heeft gegeven. GreenFields heeft nauw samengewerkt met haar partners en klanten om een compleet dienstenpakket aan te bieden. Wij bieden een totale service van ontwerp, advies tot volledig maatwerk en turnkey-projecten.

Speciaal voor verenigingen en gemeenteambtenaren:

Ontvang in een serie van zeven emails de tien meestgestelde vragen over kunstgras voor voetbalclubs.

Bent u benieuwd wat de kosten van aanleg of vervanging van een kunstgras voetbalveld zijn? Vul dan de calculator in en ontvang een globaal kostenoverzicht in uw mail.

Wat kost een kunstgras voetbalveld?

Ga naar de calculator

FIFA PREFERRED PRODUCER VOOR VOETBAL 

GreenFields FIFA Preferred ProducerAlgemene doelstelling van de FIFA met het FIFA Preferred Producer initiatief is om de belangen van de consument (clubs, nationale bonden, spelers, de prive-sector, enz.) te beschermen bij de aankoop van voetbal kunstgras systemen doordat deze moeten voldoen aan de eisen van de FIFA met betrekking tot specifieke kwaliteit , prestatie-en veiligheidsnormen.

Als een van de eerste producenten in de kunstgras industrie, is GreenFields bekroond met de FIFA Preferred Producer-status.

 

Bij GreenFields zien we het FIFA Preferred Producer programma als een beslissende stap voor de markt en de industrie in het algemeen. Het concept past bij onze visie en filosofie om de perfecte speel omstandigheden over de hele wereld te creëren. Door de jaren heen hebben we onze organisatie daarop aangepast door op alle niveaus te investeren in de juiste mensen, de organisatiestructuur, partnerschappen en productiefaciliteiten.

 

Voetbal systemen

Geweven

Productie gebaseerd op de gepatenteerde driedubbele W-weaving techniek.

Hybride

XtraGrass™ is hybride systeem dat natuurgras versterkt.

Getuft

Tuften is een traditionele manier van kunstgras maken.

GreenFields MX

The Green Generation

Eindelijk. Het resultaat van jarenlang integraal en internationaal samenwerken, op diverse niveaus binnen de wetenschap en de sportwereld. Een product dat is geëvolueerd vanuit eerdere generaties kunstgras. Met als primair speerpunt – terug naar de basis – een nieuwe, hoogwaardige manier van weven, die het gras een ongeëvenaarde spelbeleving geeft.

UW VOETBAL KUNSTGRAS SYSTEEM

 

Individuele componenten
De eigenschappen van de afzonderlijke componenten van een kunstgras voetbalveld zijn geen maatstaf voor de prestaties. Het is niet alleen de grasmat, of de infill of de shock pad. De kwaliteit van een kunstgras systeem wordt bepaald door de know-how om de afzonderlijke elementen te combineren tot een totaal systeem. Dit impliceert een multi-disciplinaire aanpak en het voortdurend te verbeteren van alle elementen van een kunstgras voetbalveld en betrokkenheid van leveranciers in het ontwerpen en ontwikkelen van producten. GreenFields heeft partnerschappen en allianties aangegaan om de impact en duurzaamheid van innovatieve technologieën te verhogen in de ontwikkeling van nieuwe voetbal systemen.

Planning en design

GreenFields’ visie om de perfect speel omstandigheden te creëren over de hele wereld, heeft ons gedreven om onze organisatie aan te passen op alle verschillende niveaus. GreenFields CI & M afdeling is het kenniscentrum dat het ontwerp en de constructie van elk project voorbereid en controleert. Het ontwerp is gebaseerd op de evaluatie van de lokale gegevens van onze verkooppartners, engineers en de klant. Alle informatie wordt vertaald door onze CI & M afdeling in een eerste ontwerp. Elk definitief ontwerp wordt gemaakt met CAD / CAM-technologie om de precisie te garanderen voor de installatie en de omliggende elementen, het drainage systeem, de sub-base bouw en het kunstgras systeem.

Sub-base constructie

De sub-base en grondwerk verschillen van continent tot continent, van land tot land en zelfs van regio tot regio. Het voordeel van een goed geplande sub base is dat deze niet telkens moet worden aangepast als de grasmat zelf vervangen moet worden.Een goede stabiele base is zeer belangrijk voor de algehele kwaliteit van het veld en de levensduur. De constructie wordt uitgevoerd door een lokale GreenFields kantoor of met een lokaal bouwbedrijf onder toezicht  van GreenFields. Op regelmatige basis zal GreenFields ‘aanwezig zijn tijdens de bouw om na te gaan of het werk wordt gedaan op basis van het ontwerp en of het proces binnen het geplande tijdschema verloopt.

Installatie

De installatie van de kunstgras mat kan en zal alleen plaatsvinden nadat de kwaliteit van de onderbouw en uiteindelijk de schokabsorptie laag zijn goedgekeurd.

Werk begint bij het ​​afrollen van de rollen volgens de verlegplan. De rollen worden op hun plaats gelegd en de randen van de rollen worden gesneden. De installateurs beginnen met het leggen van de nadenband en het verlijmen van de naden.

Nadat alle banen aan elkaar zijn gelijmd, worden de lijnen uitgesneden en worden de lijnen, penaltystip en middenstip op hun plaats gelijmd. Nadat kunstgras systeem is gelegd wordt het infill (zand en rubber) op het veld aangebracht in meerdere lagen.

Paul Currier Sr

Paul Currier Sr

Groundsman / Kassam Stadium

Met meer dan 25 jaar ervaring als groundsman kan ik zeggen dat het XtraGrass veld het beste veld is wat op dit moment verkrijgbaar is. Het veld ziet er na fantastisch uit en speelt geweldig. Door de vlakheid is hoog baltempo mogelijk, de spelers zijn ook zeer enthousiast. Voor wat betreft onderhoud is het ook ideaal, je kunt XtraGrass namelijk op dezelfde manier onderhouden als een normaal natuur gras veld.

Art Langeler

Art Langeler

Hoofd Jeugdopleiding / PSV NV

Dit geweldige product maakt het mogelijk om op zaterdag 4 wedstrijden te spelen, elke dag onder dezelfde omstandigheden kunnen trainen met veel teams, en de uitstraling van een geweldig professioneel veld, dit zijn de redenen geweest voor ons om te kiezen voor GreenFields kunstgras op de Herdgang! Voetbal gebaseerd op oude waarden maar met moderne en innovatieve middelen is het streven van ons psv, dit is een goede exponent van die gedachte!

Gerrit de Koe

Gerrit de Koe

Teammanager / Buitenaccommodaties Stadsdeel Oost van Gemeente Amsterdam

Als Gemeente Amsterdam waren we nieuwsgierig hoe een innovatie als een geweven veld stand zou houden bij een club waar op het kunstgras meer dan 1500 uur per jaar wordt gespeeld. Na een aantal jaren is het veld nog altijd in een uitstekende staat. De club, waar een aantal oud internationals wekelijks een balletje trappen, is zeer tevreden. De GreenFields MX is tezamen met het geweven concept een heel mooie innovatie. Het aanraden waard!

Wim Biesterveld

Wim Biesterveld

Algemeen directeur FC Volendam

Met het nieuwe GreenFields® MX veld weten we ons weer verzekerd van de best denkbare omstandigheden om te voetballen, het gehele jaar door. Dat is goed voor de ontwikkeling van spelers, individueel en in teamverband, en dus ook goed voor de ontwikkeling en uitstraling van de club.

Paul Currier Jr

Paul Currier Jr

Groundsman / Ricoh Arena

In vergelijking met het veld in Ricoh Arena de afgelopen jaren presteert het nieuwe XtraGrass veld fantastisch. Zeker als je bedenkt dat dit veld gebruikt wordt voor voetbal en rugby op het hoogste niveau. Hoe het veld er bij ligt na elke wedstrijd spreekt voor zich!

Alex Pastoor

Alex Pastoor

Hoofdtrainer / Sparta Rotterdam

Het veld in het Sparta Stadion is van de hoogste kwaliteit. Wij hebben een unieke combinatie van vulling waardoor de bespeelbaarheid optimaal is. Daarom snap ik wel dat spelers ons veld als beste kunstgrasveld verkozen hebben in de Jupiler League.

Darije Kalezic

Darije Kalezic

Hoofdtrainer / Roda JC

Op kunstgras train je en speel je altijd onder zelfde omstandigheden, het kunstgrasveld is altijd vlak en minder beïnvloedbaar door de weersomstandigheden. Dat is natuurlijk ideaal voor een trainer.

Ron Jans

Ron Jans

Hoofdtrainer / PEC Zwolle

De grasmat van GreenFields is ideaal voor de attractieve manier waarop PEC Zwolle voetbalt. Het veld biedt mogelijkheden voor snel combinatiespel en het is ideaal dat wij er ook altijd op kunnen trainen. Hierdoor kennen de spelers het veld van haver tot gort.