Aanleg van kunstgras systemen

GreenFields biedt een breed scala aan specialiteiten die alle elementen van een kunstgras systeem omvatten. De kwaliteit van het spel is een fundamentele waarde van ons merk. Dat is de reden waarom we kwaliteit nastreven in alle project stadia; van het professionele advies van ons partner netwerk, het ontwerp en de uitwerking van turnkey kunstgras concepten door onze CI&M-afdeling, tot uitgebreide ondersteuning en service voor het onderhoud en behoud van kunstgrasinstallaties . Al deze specifieke kwaliteiten maken GreenFields authentiek, waardoor we ons onderscheiden van andere bedrijven.

GreenFields heeft binnen haar organisatie speciale afdelingen opgezet om er zeker van te zijn dat het ontwerp en het beheer van turnkey projecten met

een heldere communicatie verloopt en resulteert in duurzame kunstgras projecten van hoge kwaliteit. Elke GreenFields installatie wordt gepland door onze technisch met de nieuwste CAD / CAM-technologie om met precisie de installatie van drainagesysteem, sub-base en het kunstgras systeem te kunnen garanderen. Civiel ingenieurs werken nauw samen met het lokale installatie team om ervoor te zorgen dat elke GreenFields systeem voldoet aan de strengste eisen.

Het GreenFields team zal ook een maatwerk onderhoudsprogramma schrijven voor uw veld. Daarnaast kunnen wij het onderhoud ook voor u uitvoeren op contract basis of indien gewenst alleen periodiek.

Constructie-, Installatie- & Onderhoudsafdeling (CI&M)

Vertegenwoordigers, technische adviseurs en ingenieurs gaan dagelijks nieuwe uitdagingen aan door middel van communicatie met klanten en door nauwe samenwerking met bestuursorganen, instituten en universiteiten. De meeste van deze uitdagingen hebben niet alleen betrekking op de sportvelden zelf, maar ook de fundering en de omliggende onderdelen van een veldconstructie.

De totale kwaliteit van een kunstgras installatie wordt bepaald door de combinatie van deze onderdelen met betrekking tot locatie en omgeving. Al deze elementen komen samen bij de CI&M afdeling van GreenFields (Construction-, Installation & Maintenance).

 De CI&M-afdeling werd opgericht met het doel om:

  • de controle op de bouw, de installatie en het onderhoudsproces van kunstgrasvelden te verbeteren met als doel om de uiteindelijke kwaliteit van kunstgrassystemen te waarborgen.
  • een kenniscentrum te creëren om professioneel advies te verlenen aan onze klanten en business partners.

Dankzij deze afdeling staat de volledige technische kennis ter beschikking van onze partners en klanten. De CI&M afdeling is in staat totaaloplossingen uit te werken die verder gaan dan het kunstgras zelf. Als gevolg hiervan staat GreenFields bekend als een sterke adviespartner die deskundig en actief ondersteunt bij de realisatie van turnkey oplossingen.