GreenFields’ ontwerp en advies

GreenFields biedt een breed pakket aan diensten die alle elementen van een kunstgras systeem  behappen. Spel kwaliteit is een belangrijk speerpunt van ons merk en laat geen ruimte voor compromissen. Daarom streven wij naar kwaliteit in elk afzonderlijk stadium, van het professionele advies van onze geselecteerde partner over de gehele wereld, het ontwerp en engineering van turnkey concepten door onze CI&M afdeling tot onze uitgebreide ondersteuning en service bij het onderhouden van uw kunstgras systeem.

Al deze specifieke kwaliteiten maken GreenFields uniek en onderscheiden ons van anderen.

GreenFields heeft afdelingen gecreëerd binnen hun organisatie om ervoor te zorgen dat het ontwerp en het beheer van turnkey-projecten zorgt voor heldere communicatie en resulteren in een high-end kwaliteitnivo van uw kunstgras systeem door de jaren heen.

Van A tot Z

GreenFields onderkent het potentieel en de noodzaak om advies en ondersteuning te bieden bij het ontwerpen en het beheren van kunstgras projecten, en heeft daarom een sportbouw projectafdeling in het leven geroepen. Deze afdeling richt zich op internationale klanten, zoals de FIFA en de UEFA, en belangrijke individuele turnkey projecten.Via deze projectafdeling worden GreenFields’ diensten verder uitgebreid door het aanbieden van project management, inkoop en logistieke planning.

Vertegenwoordigers, technische adviseurs en ingenieurs zijn voortdurend in de weer om nauw samen te werken met gemeentes, architecten, clubs en scholen. Het gaat hier niet alleen om het kunstgras systeem maar ook de onderbouw en de omliggende elementen die komen kijken bij de aanleg. De totale kwaliteit van het veld wordt bepaald door de combinatie van alle componenten. En al deze elementen komen samen in GreenFields ‘Bouw, Installatie en Onderhoud (CI & M) afdeling.

De CI & M afdeling werd opgericht met het doel om:

  • optimaliseren controle van het constructie, installatie en onderhoud proces, om de eindkwaliteit van het kunstgrassysteem te kunnen garanderen
  • creëren van een kenniscentrum om professioneel advies te geven aan onze klanten en business partners

Via deze afdeling kunnen wij onze klanten op professionele manier ondersteunen.