Adam Commens – Coach van het Australische hockeyteam

On GreenFields TX World Cup Hockey Field

“Het hockeyveld van GreenFields speelt uitstekend”greenfields

De Australische coach geeft zijn mening over het kunstgras hockeyveld in het GreenFields-stadion:

“Het is fantastisch om de WK Hockey hier te kunnen spelen. Deze plek is behoorlijk uniek en we kijken echt uit naar het begin van het toernooi. Beide velden zijn geweldig. De ondergrond is echt vlak en snel en zorgt voor optimale balcontrole. Ik denk dat dit van alle velden, waar wij ooit op gespeeld hebben, één van de betere is.”

“…een vlak en snel hockeyveld”

Ik verwacht dat we de halve finales van het toernooi wel gaan halen. Als je daar eenmaal bent, moet je voor goud gaan. En dat is dan ook wat we zullen doen. Wij hebben het talent in huis. De afgelopen 18 maanden hebben we echt goed gespeeld. Zoals je vanmorgen zag tegen China, waren we behoorlijk dominant. Wij willen in die vorm aan de WK beginnen.

Het veld van GreenFields TX is geweldig en van hoge kwaliteit. Het is een fantastisch hockeyveld voor de WK hier in Den Haag.

hockeyveld kunstgras
GreenFields produceert en installeert kunstgras voor hockey. Zowel voor professionele teams, als ook voor regionale clubs en hockey opleidingscentra en scholen. Wij bieden een totaal oplossing en kunnen u van dienst zijn met advies, aanleg en onderhoud. Neem contact op met GreenFields als u meer informatie wilt over de mogelijkheden.

 

Vraag een brochure aan