Chris Ciriello – Speler van het Australische hockeyteam

On GreenFields TX World Cup Hockey Field

“Het hockeyveld is soepel, mooi vlak en zeer geschikt voor sleeppushes…”greenfields

Chris Ciriello vertelt hoe zijn team dankzij het hockeyveld van GreenFields TX  de wereld zal kunnen laten zien hoe goed zij zijn in sleeppushes en snelle passes:

“Den Haag is echt leuk. Wij zitten vlakbij het strand. We waren er gisteren, het was een beetje regenachtig, maar Den Haag is echt leuk.”

Het hockeystadion is indrukwekkend. Ik kan haast niet geloven hoeveel werk er verzet is. Wij kenden het van toen het nog een voetbalstadion was en hebben de ombouw kunnen volgen. We zijn onder de indruk. Het veld speelt echt lekker. Wij hebben ontzettend zin in de WK.

Het veld is perfect vlak. Als je wat stuit aan de hockeybal meegeeft, blijft hij stuiterig, maar het veld is in het voordeel van goede technische spelers, wat mij erg aanspreekt. Het is soepel, vlak en zeer geschikt voor sleeppushes. Ik denk dat we hier goede wedstrijden en mooie goals gaan zien.

Zelf denk ik dat we in elk geval de halve finales moeten kunnen halen. Ik denk zelfs dat we zouden moeten kunnen winnen. Dat is natuurlijk wat mijn team en ik het liefst willen. Wij gaan tijdens de WK alles op alles zetten voor ons land.

hockeyveld kunstgras
GreenFields produceert en installeert kunstgras voor hockey. Zowel voor professionele teams, als ook voor regionale clubs en hockey opleidingscentra en scholen. Wij bieden een totaal oplossing en kunnen u van dienst zijn met advies, aanleg en onderhoud. Neem contact op met GreenFields als u meer informatie wilt over de mogelijkheden.

 

Vraag een brochure aan