Craig Parnham – Coach van het Amerikaanse hockeyteam

On GreenFields TX World Cup Hockey Field

“De hockeyvelden zijn echt fantastisch”greenfields

Tijdens een trainingssessie van het Amerikaanse hockeyteam voor de WK 2014 vertelt de coach over zijn ervaringen met het veld van GreenFields TX:

“Het is fantastisch om hier te zijn. De WK is uiteraard een groot evenement, maar om de WK voor zowel de mannen als de vrouwen hier in Den Haag te hebben, is echt geweldig. Ik kijk er echt naar uit. Het wordt een prachtig toernooi.“

“…enorm vlak, met een geweldige snelheid”

De velden zijn echt fantastisch. Ik neem aan dat ze er nog niet zo lang liggen, maar ze spelen alsof ze al jaren geleden zijn aangelegd. Beide velden zijn enorm vlak en heel snel. Wij genieten echt van het spelen op deze ondergrond, het is echt goed.

Voor ons werkt het – wij houden van een snel veld en proberen in een hoog tempo te spelen, dus dit past ons uitstekend. We hebben nu op beide velden gespeeld en zijn over beide zeer te spreken. Dat is goed.

Ons doel is om ons potentieel optimaal te benutten en elke wedstrijd zo goed mogelijk te hockeyen. Dat zou voor ons prachtig zijn. Wij zijn als 10e geplaatst en alles daarboven zou fantastisch zijn. Wij hebben een grote groep spelers en de wedstrijdspanning begint langzaam te komen. Het wordt interessant om te zien hoe dat gaat uitpakken.

hockeyveld kunstgras
GreenFields produceert en installeert kunstgras voor hockey. Zowel voor professionele teams, als ook voor regionale clubs en hockey opleidingscentra en scholen. Wij bieden een totaal oplossing en kunnen u van dienst zijn met advies, aanleg en onderhoud. Neem contact op met GreenFields als u meer informatie wilt over de mogelijkheden.

 

Vraag een brochure aan