Dan Fox – Speler van het Engelse hockeyteam

On GreenFields TX World Cup Hockey Field

“Het veld zorgt voor een goede grip en speelt snel”greenfields

Na een training op het GreenFields-hockeyveld zegt Dan Fox dat dit kunstgras goed bij zijn spel past:

“Wij zijn gisteren aangekomen en zijn nu bezig om aan het veld te wennen. De voorbereidingen zijn goed geweest. De organisatie en het stadion zijn indrukwekkend.”

Het gras is heel goed. Zeker voor een nieuw hockeyveld is de grip uitstekend en speelt het snel. Wij houden van snelle ondergronden, vooral in Engeland, omdat het vergelijkbaar is met waar wij op trainen. Wij hebben ervan genoten en kijken ernaar uit om op het hoofdveld te gaan spelen.

“Je weet van tevoren dat het veld gelijkmatig speelt en dat het balgedrag in alle richtingen hetzelfde is …”

Over het algemeen houden wij van een snel veld. Dit veld is mooi egaal en de bal stuit zeer gelijkmatig. Bij corners en passes weet je dat het veld overal hetzelfde is en dat het balgedrag in alle richtingen hetzelfde is. Tot dusverre hebben wij goede ervaringen. Het veld is bovendien niet glad, zoals je soms wel eens hebt met nieuwe velden; dit veld biedt goede grip. Wij zijn er tot nu toe echt heel tevreden over.

Wij gaan voor een medaille. Het is een lastige groep, met sterke teams, met Australië, België en drie andere ploegen. Onze eerste wedstrijd is zaterdag tegen Spanje en dat wordt een lastige wedstrijd. Wij willen minimaal de halve finales halen en van daaruit kijken we wel hoe het verder loopt.

hockeyveld kunstgras
GreenFields produceert en installeert kunstgras voor hockey. Zowel voor professionele teams, als ook voor regionale clubs en hockey opleidingscentra en scholen. Wij bieden een totaal oplossing en kunnen u van dienst zijn met advies, aanleg en onderhoud. Neem contact op met GreenFields als u meer informatie wilt over de mogelijkheden.

 

Vraag een brochure aan