Luciana Aymar – Aanvoerder van het Argentijnse team

On GreenFields TX World Cup Hockey Field

“Dit veld is heel anders dan wat wij in Argentinië gewend zijn. Het is sneller en wij vinden het geweldig om hier te hockeyen.”greenfields

Luciana Aymar vergelijkt het hockeyveld van GreenFields TX met het veld waar haar team thuis in Argentinië op speelt:

“Het is altijd leuk om hier te zijn. Het is een leuk land en de mensen zijn aardig. Ik had het geluk dat ik hier tijdens mijn laatste WK ook al heb gehockeyd.”

Het stadion is echt fantastisch. Het is mooi en het veld is uitstekend. Ook het tweede veld is heel goed. Ik heb vandaag veel meer zelfvertrouwen, nu ik hier gespeeld en getraind heb. Ik kan niet wachten om onze eerste wedstrijd hier tegen Zuid-Afrika te spelen.

Dit veld is heel anders dan wat wij in Argentinië gewend zijn. Het is sneller en wij vinden het geweldig om hier te hockeyen. Het veld speelt lekker.

hockeyveld kunstgras
GreenFields produceert en installeert kunstgras voor hockey. Zowel voor professionele teams, als ook voor regionale clubs en hockey opleidingscentra en scholen. Wij bieden een totaal oplossing en kunnen u van dienst zijn met advies, aanleg en onderhoud. Neem contact op met GreenFields als u meer informatie wilt over de mogelijkheden.

 

Vraag een brochure aan