Madonna Blyth – Aanvoerder van het Australische team

On GreenFields TX World Cup Hockey Field

“Zeker voor een nieuw hockeyveld vind ik dit één van de beste.”greenfields

De aanvoerder van het Australische team legt uit waarom het kunstgras van GreenFields volgens haar één van de beste is:

“Ja, dat was een goeie wedstrijd. Ik vind dat ons team heel goed gespeeld heeft. We hebben nog maar één oefenwedstrijd voordat de WK begint, daarom wilden we vandaag goed presteren en dat hebben we volgens mij gedaan, met een 3-1 overwinning.”

Het is echt goed geweest. We hebben hier met veel plezier getraind, dit is de eerste dag dat het regende, maar we zijn op verschillende oefenhockeyvelden geweest. Vandaag is onze eerste keer in het hoofdstadion, dus we zijn echt blij en hebben we een paar lekkere wedstrijden gespeeld.

Het is geweldig. Het is één van de beste stadions waar ik ooit in gespeeld heb. Er is ruimte voor veel bezoekers, dus ik hoop dat er veel mensen komen kijken.

Het is, zoals ik al zei, vandaag de eerste keer dat wij hier aantreden en het gras speelt echt lekker. Het veld is snel, mooi vlak en totaal niet glad. Zeker voor een nieuw veld vind ik het één van de beste.

hockeyveld kunstgras
GreenFields produceert en installeert kunstgras voor hockey. Zowel voor professionele teams, als ook voor regionale clubs en hockey opleidingscentra en scholen. Wij bieden een totaal oplossing en kunnen u van dienst zijn met advies, aanleg en onderhoud. Neem contact op met GreenFields als u meer informatie wilt over de mogelijkheden.

 

Vraag een brochure aan