Mark Hager – Coach van het Nieuw-Zeelandse hockeyteam

On GreenFields TX World Cup Hockey Field

“Het hockeyveld heeft een goede, gelijkmatige stuit”greenfields

De coach van het Nieuw-Zeelandse team, Mark Hager, geeft zijn mening over het hockeyveld van GreenFields TX tijdens de voorbereidingen van zijn team voor de WK:

“Fantastisch! Het weer is misschien minder goed nu, maar voor ons is alles goed verlopen en dit stadion is fantastisch. Er is in de hele wereld geen beter stadion bedenken om in te hockeyen dan dit.

Wij vonden het hockeyveld erg goed. Het is perfect vlak, met een goede, gelijkmatige stuit, en wij vinden het veld snel. Wij spelen zelf ook graag snel, dus ik denk dat wij veel goed hockey gaan zien hier. Ik weet dat de spelers en ook ikzelf heel tevreden zijn over het eerste en het tweede veld. De kwaliteit ervan is zeer hoog.

Wij denken bij de bovenste zes te kunnen eindigen, maar het zal voor ons heel moeilijk worden, omdat we in een zware poule zitten met Nederland, Australië, Korea, Japan en België. Dit zijn stuk voor stuk goede teams, die op de dag allemaal van elkaar kunnen winnen. Het wordt een zware competitie, maar als we in vorm zijn, geven we onszelf een goede kans.

“Dit hockeyveld is fantastisch…”

Ik vind dat het hockeyveld mooi vlak loopt. Als een speler de bal verkeerd raakt, waardoor hij gaat hobbelen, rolt hij al heel snel weer goed. Het is een snel veld, waarop goede baltechnieken mogelijk zijn, omdat er niet zo veel stuit is. Op sommige van de velden waar we in het verleden op speelden, had de bal de neiging om veel te gaan hobbelen, maar op dit veld blijft de bal goed lopen.

hockeyveld kunstgras
GreenFields produceert en installeert kunstgras voor hockey. Zowel voor professionele teams, als ook voor regionale clubs en hockey opleidingscentra en scholen. Wij bieden een totaal oplossing en kunnen u van dienst zijn met advies, aanleg en onderhoud. Neem contact op met GreenFields als u meer informatie wilt over de mogelijkheden.

 

Vraag een brochure aan