Mark Knowles – Aanvoerder van het Australische team

On GreenFields TX World Cup Hockey Field

“Het hockeyveld is perfect…”greenfields

Mark Knowles, de aanvoerder van het Australische team, vindt het hockeyveld in het GreenFields-stadion-perfect:

“Het is ongelooflijk. Alleen al om het stadion in te lopen en te zien hoe mooi het geworden is. Ik heb ook weer wat aardige mensen uit mijn tijd in Rotterdam ontmoet. Het was fantastisch om hier onze eerste wedstrijd te komen spelen vandaag.”

“Ik vind dit hockeyveld echt goed. Het speelt heel lekker en voelt goed aan onder je voeten. De bal rol lekker soepel. De jongens genieten echt. Natuurlijk willen we steeds beter gaan spelen op het veld. Het wennen aan de verlichting en andere zaken was voor ons vanavond een andere uitdaging.”

“Onze eerst indruk? Het veld is perfect.”

“Ik denk dat we naar elk toernooi komen met de wens om te winnen. Wij zijn als eerste geplaatst en ik denk dat het voor ons, als regerend kampioenen, een mooi evenement is om naar terug te keren en om hier onze titel te verdedigen. Natuurlijk zijn wij naar het toernooi gekomen om te winnen, maar heel veel andere teams willen precies hetzelfde. Wat voor ons belangrijk is, is om consequent op een hoog niveau spelen, elke wedstrijd opnieuw.”

“Het belangrijkste is de snelheid van het veld. Het moet natuurlijk niet alleen zacht zijn om op te lopen, maar je moet ook snelheid kunnen maken. Ik denk dat dit laatste de mooiste eigenschap is van dit veld. Hoewel het veld behoorlijk “sponzig” is, rolt de bal mooi soepel. Dit is onze tweede trainingssessie en onze tweede keer op het veld, en tot dusverre hebben de jongens het goed naar hun zin. Het is toch anders om in zo’n groot stadion te spelen. Wij zijn niet gewend dat het publiek op deze afstand zit, waardoor het geluid anders is, of aan alle andere zaken die het spelen in een geweldig hockeystadion als dit zo leuk maken.”

hockeyveld kunstgras
GreenFields produceert en installeert kunstgras voor hockey. Zowel voor professionele teams, als ook voor regionale clubs en hockey opleidingscentra en scholen. Wij bieden een totaal oplossing en kunnen u van dienst zijn met advies, aanleg en onderhoud. Neem contact op met GreenFields als u meer informatie wilt over de mogelijkheden.

 

Vraag een brochure aan