Marsha Cox – Aanvoerder van het Zuid-Afrikaanse team

On GreenFields TX World Cup Hockey Field

“Aan het veld van GreenFields kun je je gemakkelijk aanpassen…”greenfields

De aanvoerder van het Zuid-Afrikaanse team vergelijkt het veld van GreenFields met andere kunstgras hockeyondergronden:

“Het is echt fantastisch. In het begin is het best overweldigend, als je voor het eerst door de tunnel loopt, want het is best een groot stadion. Maar het is echt fantastisch om in Nederland te zijn en hier 10 dagen voor de WK te kunnen spelen.”

Ik vind het kunstgras mooi vlak en snel en het speelt gemakkelijk. Misschien moet je in het begin een paar kleine aanpassingen doen om het gevoel te krijgen, maar het hockeyt lekker.

Wij spelen ook op andere kunstgrasvelden. Soms duurt het even voordat je je techniek aangepast hebt aan die velden, die vaak wat sponsachtiger zijn, met langere vezels. Het is fijn dat je je gemakkelijk kunt aanpassen aan het veld van GreenFields. Dat gaat snel, en dat is goed. Het is een enorm verschil met wat we in Zuid-Afrika gewend zijn.

Ik denk dat de WK een geweldig evenement wordt. Veel goede spelers zullen erop gebrand zijn om hier te laten zien wat zij in huis hebben. Ik verheug me erop om heel veel goed hockey te zien en zelf ook goed te spelen. Onze verwachting als Zuid-Afrikaans team is om hoger te eindigen dan onze huidige ranking, nl. nummer 11.

hockeyveld kunstgras
GreenFields produceert en installeert kunstgras voor hockey. Zowel voor professionele teams, als ook voor regionale clubs en hockey opleidingscentra en scholen. Wij bieden een totaal oplossing en kunnen u van dienst zijn met advies, aanleg en onderhoud. Neem contact op met GreenFields als u meer informatie wilt over de mogelijkheden.

 

Vraag een brochure aan