Shelly Russell – Speelster van het Zuid-Afrikaanse team

On GreenFields TX World Cup Hockey Field

“Het hebben van een goed hockeyveld zoals dat van GreenFields is zo belangrijk.”greenfields

Tijdens haar training voor de WK Hockey 2014 vertelt deze speelster van het Zuid-Afrikaanse team wat een goed kunstgrasveld is en hoe het veld het spel kan beïnvloeden:

“Wij zijn al een paar keer in Nederland geweest om competitie te spelen. Veel van onze speelsters doen mee aan de hockeycompetitie hier. Dus ik kende Nederland al, maar dit voelt natuurlijk anders, omdat het zo’n groot evenement is hier. De eerste aanblik van het stadion was echt fantastisch. De openingsceremonie hier in het stadion, om ons welkom te heten, was spectaculair. Het veld ligt er prachtig bij en het is geweldig om hier te zijn.”

“Ik heb er letterlijk maar zo’n 10 minuten op gespeeld, maar vanaf de allereerste push, heel vlak en snel, was het fantastisch! Ik herinner me nog dat ik ooit in het Olympisch Stadion speelde en dat we daar echt moesten wennen aan de ondergrond, maar dit kunstgrasveld voelt nu al vertrouwd.”

“Wij komen hier als één na laagst geplaatste hockeyteam, dus wij weten dat elke wedstrijd in dit toernooi zwaar wordt. Het niveau is hoog hier. We gaan kijken of we voor een paar verrassingen kunnen zorgen, want we willen bij de bovenste zes eindigen. Alles wat ons een hogere wereldranking oplevert, zou geweldig zijn. Wij hebben er zin in!”

“Ik denk dat een veld kan bepalen hoe iemand speelt”

“Ik denk dat een veld kan bepalen hoe iemand presteert. Tijdens een toernooi is het veld zo belangrijk. Het hebben van goed kunstgras zoals dat van GreenFields, is zo belangrijk. Het speelt geweldig – we hebben er nu alleen nog maar op getraind, maar het voelt goed. Ik denk dat wij op dit kunstgras een mooi toernooi voor de boeg hebben.”

GreenFields levert en installeert kunstgras voor alle soorten hockeyclubs, inclusief clubs met professionele teams, en voor hockeytrainingscentra, scholen en vrijetijdscentra. Wij kunnen een volledige turnkey-oplossing leveren. Neem contact op met GreenFields voor meer informatie over ons kunstgras.

hockeyveld kunstgras
GreenFields produceert en installeert kunstgras voor hockey. Zowel voor professionele teams, als ook voor regionale clubs en hockey opleidingscentra en scholen. Wij bieden een totaal oplossing en kunnen u van dienst zijn met advies, aanleg en onderhoud. Neem contact op met GreenFields als u meer informatie wilt over de mogelijkheden.

 

Vraag een brochure aan